PRISER OCH BETALNINGSALTERNATIV

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, samt frakt.
Vi använder oss av förskottsinbetalning/BG, Swish samt betalning via Pay Pal eller Payson.
Betalning via BG eller Swish ska inkomma inom 10 dagar från beställningsdatum.


FRAKT

Fraktkostnaden baseras på orderns storlek och vikt. Vi levererar med Posten samt Schenker. Om du önskar leverans på annat sätt, eller har andra önskemål - var då snäll och skriv detta under meddelande innan du skickar beställningen.

LEVERANSTIDER

Leveranser inom Sverige, för övriga leveranser kontakta mig på emma@membadesign.se
Leverans 3-7 dagar då MeMbA kombineras med studier
Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då vi har hög belastning p g a hög orderingång, lagerslut, förseningar från tillverkaren, semester, sjukdom, vi är på mässa mm.

ÅNGERRÄTT

MeMbA design tillämpar konsumentköplagen (1990:932) och lagen (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den.
Du har inte ångerrätt om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, eller om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös. Ingen ångerrätt på klippt metervara.

GDPR
 

När du som kund gör en beställning/lägger en order hos MeMbA design så lagras uppgifter så som namn, adress, e-postadress och telefon/mobilnummer. Uppgifterna som tas in och sparas används endast i syftet att vi ska kunna skicka ut beställningen till korrekt adress samt kontakta dig gällande din beställning om det känns nödvändigt. I enlighet med bokföringslagen så måste vi spara dina uppgifter i 7 år. 
Personuppgiftsombud är Emma Bergström, VD och ensam ägare av MeMbA design.
Har du frågor gällande detta så tveka inte att kontakta MeMbA design på emma@membadesign.se.

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad förutom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Varan ska vara oanvänd. För att returnera vänligen kontakta oss för returadress.
När vi mottagit och kontrollerat varan betalar vi tillbaka det aktuella varuvärdet.

REKLAMATIONER

Om varan vid uppackning skulle visa sig skadad eller defekt vänligen kontakta oss omgående på emma@membadesign.se


MeMbA design
c/o Emma Bergström
Hålvägen 22 5 tr
147 53 TUMBA
Sverige


Registrerad för moms och f-skatt

info@membadesign.se